11:21 / E Premte, 07 Gusht 2020

Nuk ka kuorum për projekt-rezolutat e VV-së dhe PDK-së lidhur me pandeminë

Propozim-rezolutat e VV-së dhe PDK-së lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19, nuk kanë mundur të votohen në mungesë të kuorumit.

Për projekt rezolutën e VV-së kanë marrë pjesë vetëm 25 deputetë në votim, të gjithë për, dhe për këtë arsye është shtyrë për më vonë.

E për projekt-rezolutën e PDK-së morën pjesë vetëm 20 deputetë dhe edhe kjo nuk arriti të kaloi në mungesë të kuorumit.

Njësoj, nuk ka kaluar as projekt-rezoluta për gjendjen financiare në Telekom. Votuan vetëm 27 deputetë dhe për këtë arsye, u shty për një moment tjetër.