13:49 / E Enjte, 23 Maj 2024 / S Z

Nuk ka kuorum për Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor

Kuvendi i Kosovës nuk arriti të miratoj Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Kjo për faktin se nuk u arrit kuorum në amendamentet e dhëna nga deputeti, Visar Korenica.

Nuk pati kuorum për arsye të mospranisë së mjaftueshme të deputetëve.