12:36 / E Enjte, 15 Nëntor 2018

Nuk mund të ndalem së menduari nëse ishi i të dashurës sime ishte më i mirë se unë në shtrat

Po mendoj gjatë tërë kohës nëse ishi i të dashurës sime ishte më i mirë në shtrat së unë dhe kjo po më lëndon shumë.

Ne kemi qenë së bashku për 2 vjet. Unë jam 22 dhe ajo është 20 vjeçare.

Ajo humbi virgjërinë me ish të dashurin e saj dhe më shqetëson kur mendoj nëse ajo është e njëjtë në shtrat me mua.

Ajo nuk ka thënë kurrë asgjë për këtë, por ajo kishte marrëdhënie të çuditshme me të, por i refuzonte me mua duke me thënë se isha shumë i madh.

Më shqetëson se ajo do të bëj këtë me dikë tjetër por jo me mua. Shqetësimi për këtë çështje me të vërtetë po më ulë vetëbesimin.

Përgjigja:

Ajo ka zgjedhur të jetë me ju, jo me ishin e saj, kështu që ndaloni të mendoni për të kaluarën e saj.

Seksi i këndshëm nuk duhet të jetë i dhimbshëm. Nëse ajo nuk dëshiron të ketë marrëdhënie seksuale në pozicione të caktuar, ju nuk duhet t’i nënshtroheni asaj./Indeksonline/