12:49 / E Enjte, 23 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Numërimi i votave me kusht do të vazhdojë në komunat ku s’ka ankesa

Komisioni Qendror Zgjedhor ka marrë vendim që QNR të vazhdojë me numërimin e votave me kusht për ato komuna ku nuk ka ankesa dhe rinumërime.

KQZ po ashtu mori vendim që pasi të numërohen votat me kusht për komunat që nuk shkojnë në rinumërim, të fillojë rinumërimi në Prishtinë dhe Prizren, sipas vendimit të PZAP dhe në 35 vendvotime në Dragash, si dhe rinumërim i tri vendvotimeve në Rahovec.

Numërimi i votave me kusht për komunat që nuk shkojnë në rinumërim fillon në ora 14:00.