10:56 / E Enjte, 29 Shtator 2022 / k.v

Nxito bëhu edhe ti fitues me Albi Market!

Lojës së madhe shpërblyese të Albi Market po i vije fundi dhe kjo është mundësia juaj e fundit për të fituar shpërblime të shumta!

Shfrytëzo mundësitë e fundit!

Merr kuponin e lojës shpërblyese për çdo blerje mbi 20€ dhe fitoni një kupon ekstra për çdo 10€ shtesë. Pastaj kuponin duhet ta vendosni në kutinë e duhur për lojë.

Shpërblimet? Nuk kanë fund!

– 4X makina Opel Corsa 2022

– 10X Bird Trotineta Elektrik

– 10X iPhone 13 Pro MAX

– 10X Smart Samsung TV 55’

– 300 Vouchera nga Albi Market, e shumë dhurata të tjera.

Loja shpërblyese përfundon me datën 1 TETOR 2022, kurse fituesit do të shpallen me datën 2 TETOR 2022.

Ju mund ta ndiqni shpërndarjen e dhuratave në Facebook-un e Albi Market, LIVE nga ora 12:00, me datën 2 tetor.

Çka po pret? Fito me Albi Market!

https://www.instagram.com/albi.market/