12:50 / E Mërkurë, 28 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Oferta më e mirë për studentë vetëm në Zone Mobile

Zone Mobile sjell super ofertën për të gjithë studentët e Republikës së Kosovës .
Për cdo blerje të një smartphone në të gjitha pikat shitëse të Zone Mobile do të fitojn GRATIS një Power Bank .

Në Zone Mobile mund të gjeni modele  të telefonave të brendeve të ndryshme duke filluar nga brendi CUBOT si Cubot Magic, Cubot Manito, Cubot X18, Cubot H3, si dhe modelet më të reja të nga Samsung dhe Apple me garancion 12 muaj, si dhe mundësi pagese deri në 24 këste.

Ofertën të gjithë  studentët e Republikës së Kosovës  mund ta gjejn në këto pika shitëse : në pikën e Zone Mobile Rr. Bill Clinton Prishtinë, brenda Postës kryesore në Prishtinë, brenda Postës kryesore në Mitrovicë dhe brenda Postës kryesore në Gjilan.

Kontakti: 080020020 (pa pagesë)

https://www.facebook.com/zonemobileks/

instagram: zoneprishtine