20:30 / E Enjte, 01 Dhjetor 2022 / MSH

Oferta per datat 1 dhe 2 janar në Flower Resort

Paketa Përfshin:

Paketa 1 natë me darkën e përfshirë:

– 1 natë akomodim

– Darka me menu te personalizuar

– Pije pa limit gjate darkes (birre vendase/vere shtepie/pije freskuese)

– Mëngjesi

– Muzike Live

 Çmimi: 89 euro/personi

Paketa 2 netë akomodim me darkat e përfshira:

– Akomodim në datën 1 dhe 2 Janar

– Darkat me menu te personalizuar

– Pije pa limit gjate darkave (birre vendase/vere shtepie/pije freskuese)

– Mëngjeset

– Muzike live

Çmimi: 138 euro/personi

————————————

Telefono në numrin +355 67 604 0707⁣

WhatsApp +355 67 604 0707⁣

Email: info@hotel-flower.com⁣

Web: www.flower-hotel.com

Adresa: Rruga e Detit, Golem