09:21 / E Premte, 25 Nëntor 2022 / Laura Kerolli

OFERTA QË NUK DUHET TË HUMBISNI!!


KASTRATI Group- kompania lidere në cilësinë e derivateve si çdo herë gjen rast për t’u ofruar klientëve zbritje të shumta.

Edhe për këtë BLACK FRIDAY ka përgatitur oferta të njëpasnjëshme të cilat do të zgjasin përgjatë tërë fundjavës!
-Zbritje në derivate – 7 cent për litër.
-Zbritje në Pizza & Bowling deri 50% më lirë.

Këtë fundjavë ndiqe planin: mbushe veturën me derivate cilësore, ha pica të shijshme dhe argëtohu me shoqëri e familje në qendrën e Bowlingut të KASTRATI Group!

Si çdoherë, KASTRATI me ofertat më të mira dhe me shërbimin më cilësor!

Ofertat janë aktive nga 25.11.2022 deri më 27.11.2022 në të gjitha pikat e KASTRATI Group!