12:28 / E Mërkurë, 29 Nëntor 2023 / MSH

Oferta sa dush, mjafton me kontaktu Fibula Travel

 N’Stamboll prej Prishtinës, Tiranes dhe Shkupit! 

Hotel Naumpasa Konagi – BB, Stamboll, TURQI! 

3 ditë/2 netë, çmimi prej 219€ 

Në çmim përfshihet:

*fjetje me mengjes, bileta e aeroplanit me Turkish dhe Pegasus, *20+8 kg, bagazh transferi aeroport-hotel-aeroport. 

Numri i limituar i vendeve! 

SIGURI DHE KUALITET 100% Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert! 
https://www.fibula-ks.com 

Ju mirëpresim në zyret tona në: 

038/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula #turkey #istanbul