15:59 / E Premte, 22 Shtator 2023 / mp

Ofertat tona në Paris janë magjike, si qyteti vetë!


Fibula travel vjen me supe ofertë Udhëtim në Paris, 4 Ditë 449€, Nisja më 6 Tetor. 4 Ditë 429€,.Nisja më 20 Tetor. Vizitohet: Paris. Fjetje 3 Net në Paris. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi Tiranë – Paris – Tiranë. Transferi dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Nxitoni të rezervoni sa më shpejt. SIGURI DHE KUALITET 100% Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert! https://www.fibula-ks.com Ju mirëpresim në zyret tona në: 038/045/049 24 25 26, Prishtinë 045 87 55 55, Pejë 045 37 35 55, Prizren 045 37 36 66, Gjakovë #yourTRAVELexpert.