75 Mall Live Search
14:46 / E Martë, 28 Mars 2023 / AR

Olta pyet Luizin për nominimet, ai refuzon të përgjigjet

Olta ka pyetur Luizin se mes Deas dhe Kristit, kë do të zgjidhte për ta vendosur në një nominim me të dhe Qetsorin.

Por Luizi refuzoi të jepte përgjigje dhe tha se nuk flet për nominime