11:46 / E Hënë, 11 Qershor 2018

Ora e mençur LG, një hapë para paraqitjes  

LG është duke punuar shumë për një orë të re të mençur, të quajtur “LG Ëatxh Timepiece” dhe kjo mund të dalë shumë shpejt në shitje, pasi ajo ka hyrë në listën e Komisionit Federal për Komunikim (FCC).

Kjo listë nuk zbulon shumë rreth orës, përveç faktit se kjo orë do të përmbajë Bluetooth dhe Ëi-Fi, gjëra të cilat nuk kanë tendencë të përfshihen kur kalojnë në listën e FCC- deri para kohës së daljes në shitje.

Sipas thashethemeve kjo orë pritet të lëshohet në këtë muaj.

Gjithashtu sipas thashethemeve të mëparshme, “Timepiece” thuhet se do kombinojë një eksperiencë tipike me mjete mekanike, duke e lejuar atë të vazhdojë të tregojë kohën për më shumë se një orë të mençur normale./Indeksonline/