07:25 / E Enjte, 21 Mars 2019

Organizohet diskutim për punësimin e grave dhe të rinjve në Kosovë

Qendra Kosovare për Studime Gjinore organizon diskutimin “Punësimi i grave dhe të rinjve në Kosovë”.

Ky diskutim do të mbahet në ora 16:00.

Ndërsa, vendi ku do të mbahet është ‘Venture UP./Indeksoline/