23:31 / E Diele, 19 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Orgazëm shpërthyese në katër mënyra: Partneri nuk ju nevojitet!

Fuqia magjike e masturbimit i është mirë e njohur çdo femre. Për këtë kënaqësi nuk ju është i nevojshëm partneri.

Mjafton vetëm t’i dorëzoheni vetvetes.

Bashkë me këto katër poza ideale do të përjetoni orgazëm eksplodues.

Në gjunjë

Uluni në gjunjë në krevat me kofshë të hapura dhe mbështetuni për muri. Kjo pozë solo i jep qasje të plotë çdo pjese të trupit tënd – brenda dhe jashtë. Krahas kësaj, qarkullimi i ngritur i gjakut në komblik edhe më shumë do ta përmirësojnë kënaqësinë. Edhe më mirë? Të njëjtën pozë mund ta provoni edhe në krevat… p.sh., gjatë reklamave.

Lagësht dhe egërsisht

Derisa jeni në vaskë, njërën këmbë vëreni në skajin e sipërm të vaskës në mënyrë që me gishta (apo me kokën e dushit) të mundësoni qasje të lirë. Veç kësaj, nëse qëndroni vertikalisht, do të thotë që muskujt komblikut tuaj mund t’i lëvizni edhe për orgazëm edhe më të madh, derisa uji i ngrohtë të arrijë edhe në vendet më të paarritshme.

Klasikja e vjetër (me gërshet)

Shtrijuni në krevat me fytyrë të kthyer nga tavani. Pasi që të keni gjetur pikën më të përshtatshme tuajën, bëni një masazh klitorisit me njërën dorë, ndërkaq me tjetrën lozni me vibratorin tuaj duke stimuluar pikën G. Pastaj uleni kokën përmbi skajin e krevatit. Dhe, rezultati – orgazma shpërthyese.

Befasi e këndshme

Shtrijuni në krevat në bark, lakojeni shpinën dhe ngrini vithet lart. Me dorën jodominuese lozni me klotirisin – madje ndryshe nga mënyra në të cilën e bëni zakonisht. Pra, nëse jeni tip vajze e cila zakonisht kënaqet me lëvizje rrethore, provoni me lëvizje diagonale apo anasjelltas. Duke e sfiduar vetveten, do të ndiheni sikur me ju po loz një njeri plotësisht i huaj. Emocinuese apo jo?