08:56 / E Mërkurë, 06 Korrik 2022 / B O

Osmani i Stupcave e nis ditën me një fore të gotës me ujë në një lokal

Osman Azemi ka nisur ditën me një fore me ujë, pas vendimit të Qeverisë për shërbim të detyrueshëm të gojës me ujë në gastronomi.

Kamarieri i servon humoristit një shishe qelqi me ujë, por që Azemi e refuzon duke kërkuar ujë të kronit.

Dhe pas shërbimit, lumturia e tij ishte e qartë./Indeksonline/