12:05 / E Diele, 14 Prill 2019

Paga e një punëtori të Shërbimit Sekret në ShBA

Agjentët e Shërbimit Sekret janë përgjegjës për mbrojtjen e liderëve kombëtar dhe për sigurinë nacionale.

Ata punojnë në Shërbimin Sekret të Shteteve të Bashkuara. Ky shërbim vepron si agjenci federale për zbatimin e ligjit.

Një punëtor i Shërbimit Sekret në ShBA paguhet në bazë të shkollimit dhe kualifikimit. Ata janë të ndarë në klasa.

Për shembull klasa GL-07 paguhet nga  40.634 dollarë deri në 51.389 dollarë.  Klasa më e lartë është ajo GS-13, ku punëtorët këtu paguhen nga 75.000 dollarë deri me 98.000 dollarë.