11:19 / E Hënë, 29 Maj 2023 / k.v

Paga mesatare 900 euro/ Presidenti Begaj dekreton ligjin për rritjen e pagave

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj ka dekretuar ligjin për rritjen e pagave.

Bëhet fjalë për rritjen e pagave të të gjithë administratës publike, ku përfshihet qeveria qendrore dhe ajo locale, që total do të përfitojnë 130 mijë punonjës.

Pagat do të rriten gjatë këtij viti dhe vitit të ardhshëm, ku parashikohet që paga mesatare të arrijë në 900 euro.

Po ashtu rritje do të ketë edhe paga e deputetëve dhe ministrave./abcnews.al