14:56 / E Hënë, 30 Janar 2023 / mp

Paga minimale e Kosovës në fund të “Pusit”

Kosova vazhdon të ketë pagën më të voglën në Evropë , sipas eurostatit vendi ynë renditet në fund të listës me pagën minimale 130-170 euro.

Ndërsa Luksemburgu i prin listës si shteti me pagën më të madhe minimale mbi 2 mijë euro.

Sipas eurostatit , paga minimale e një shteti përcaktohet me ligi dhe zbatohet për shumicën e punonjësve të atij shteti.