20:13 / E Enjte, 05 Maj 2022 / A K

Pakoja e shumëpritur, nga 1 maji Digitalb dhe Premier League vetëm në Kujtesa

1 Maji ishte një datë që shumë klientë mezi e priten.
Kjo datë shenoj rritjen më të madhe të Kujtesës si platformë e telekomunikimit pasi në listën e kanaleve janë shtuar edhe ato të Digitalb-it. 

Nga 1 Maji të gjithë klientëve të ‘Kujtesa’ do ju pasurohet edhe më tepër pakoja të cilen e kanë, sepse do perfitojnë më shumë kanale ekskluzive të platformës Digitalb si: Top Channel, Top News, Bang Bang, Cufo, Explorer, Filma GOLD, MAX, Hits, Comedy, duke mos e harruar edhe ligen më të madhe të futbollit në botë, Premier league dhe shumë kanale të sportit qe mund ti gjeni ekskluzivisht në Kujtesa.

Tani në platformën e ‘Kujtesa’ gjeni mbi 300 kanale të ndryshme dhe internetin më të shpejtë deri në 350mbps.
Kushdo që deshiron të ketë të gjitha në një pako, Kujtesa eshte adresa juaj.

Kjo e bën platformën Kujtesa, më atraktiven dhe më të kompletuarën në tregun e Kosovës.

Një tjetë risi e rëndesishme për të gjithë klientet është që Kujtesa nga data 4 Maj do të sjellë një ofertë të jashtëzakonshme për ata që duan të kenë pakot tona me kanalet e shtuara të DigitAlb-it.
Ndërsa klientet ekzistues të cilet kanë pako aktive dhe kontratë me Kujtesen, kanalet e Digitalb-it do ju shtohen në listë të kanaleve.

Pako Pro është pako e plotë me të gjitha kanalet e DigitAlb dhe të Kujtesa dhe është larg pakoja më e pasur në Kosovë, me mbi 300 kanale, internet deri në 350 mbps dhe plot 28 kanale të sportit, me të gjitha sportet në një vend. 

Pako Ultra është pako familjare, me perfshirje të kanalit Top Channel, e kanaleve të tjera të DigitAlb, me të gjitha kanalet turke, filma, dokumentar e kanale te sportit, ku klientet mund te shikojnë lojëra nga UEFA Liga e Kampionëve, dhe të tjera të cilat transmetohen në kanale të ndryshme sportive në Pakon Full.

Pako Plus është pakoja e cila ka shumë kanale të DigitAlb, Top News dhe kanale tjera familjare dhe të gjitha kanalet për femijë si; Cufo, Bang Bang, etj.

Na vizitoni në pikat e shitjes apo na kontaktoni ne 080040040 për t’u informohuar per risitë në Kujtesa rreth pakove, kanaleve dhe ofertave që kemi për ju.