13:38 / E Enjte, 20 Shkurt 2020

Pamje/Ja si bëjnë fitness ushtarët!

Sot, më shumë se kurrë më parë është bërë e domosdoshme aktiviteti sportiv, në veçanti palestra.

Por, ushtrimet dhe tonifikimi i trupit, gjithmonë të sjellë ndër mend trupin dhe trajnimet e egra të ushtarëve.

Ndërsa, përmes një videoje në Youtube, ju mund të shihni se si ushtarët bëjnë fitness, ndërsa mund edhe të motivoheni, por edhe të mësoni se si të keni trup si të tyre: