17:29 / E Hënë, 18 Maj 2020

Pamje/Në Sarandën e bukur sot kafja e mëngjesit u pi buzë detit

Sot pas më shumë se 2 muaj të mbyllur, janë hapur baret dhe restorantet.

Edhe në Sarandë të gjitha baret dhe restorantet që kanë qenë të mbylluara gjatë pandemisë janë hapur, duke respektuar rregullat dhe distancimin social.

Shërbimi është bërë vetëm në ambientet e hapuara.