11:10 / E Hënë, 14 Tetor 2019

Pamje nga fabrika ku prodhohet “Sinalco Kosova”

” Sinalco” është një nga pijet më të kërkuara në tregun kosovar.

Pija freskuese që prodhohet në Vrellë të Istogut, por që mban vulën e Gjermanisë, përfshin pjesë të madhe të tregut në Kosovë.

Ujë i Bjeshkës së Istogut dhe tradita e madhe gjermane, pjesë e së cilës është edhe “Sinalco”, janë arsyet kryesore që garantojnë cilësinë dhe shijen fantastike.

“Sinalco” shpejt pritet të rrisë kapacitetin e prodhimit, duke qenë krahas cilësisë e kërkesave të mëdha.