10:19 / E Martë, 15 Shtator 2020

Parada e makinave Retro në Vlorë

Parada e makinave Retro është zhvendosur këtë fundjave në Vlorë duke dhuruar spektakël në rrugët e qytetit bregdetar.

Ky aktivitet u ndal pranë qendrës historike në Vlorë duke vijuar më pas një paradë përgjatë lungomares dhe rrugëve të qytetit.

Të shtyrë edhe nga kureshtja qytetarë të shumtë vizituan ekspozitën me dhjetëra makina retro.

Autmojetet e vjetra, mbi 30 vjeçare kanë sjellë një atmosferë ndryshe në qytetin bregdetar këtë fundjavë.

Ky event që vjen në Vlorë pas Durrësit dhe Tiranës do të vazhdojë aty për dy ditë.