22:48 / E Mërkurë, 08 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Pas 22-vjeçares shqiptare, dy studente “marrin shembull” dhe nxjerrin virgjërinë në shtije në faqen e eskortave

Pak ditë më parë u bë publik rasti i një 22-vjeçaraje shqiptare e cila nxori në ankand virgjërinë përmes një faqeje eskortash. Ndërsa pas saj edhe dy të reja holandeze, 18 dhe 20 vjeçe, kanë ndjekur të njëjtën rrugë për të bërë para.

Në faqen e njohur “Sindorella Escorts” janë publikuar disa foto të vajzave me të brendshme duke njoftuar se ato ishin të gatshme për të shitur virgjërinë në ankand, me një çmim që niste nga 20 mijë euro.

Në përshkimin e të dhënave të tyre thuhet se vajzat kanë kaluar të gjitha ekzaminimet mjekësore dhe se janë një gjendje shumë të mirë shëndetësore. Arsyeja se përse kishin përfunduar në këtë faqe, Lola dhe Monika janë shprehur se duan të nxjerrin para për të mbuluar shpenzimet e shkollimit të tyre si dhe për të ndihmuar familjen për të shlyer disa borxhe.