08:17 / E Hënë, 21 Janar 2019

Pas shumë vite që aktroja orgazmën me burrin tim, dua të kem një të vërtetë me të dashurin e ri

Kurrë  nuk kam pasur një orgazëm, dhe më pëlqen seksi. Por unë do dua të jem në gjendje të arrij kulmin me të dashurin tim të ri.

Unë jam 43 vjeç dhe isha e martuar për 15 vjet. Burri im nuk mund ta kuptonte pse unë nuk arrija kulmin, kështu që unë gjithmonë aktroja.

18 muaj më parë unë kuptova se ai kishte një lidhje dhe ne u ndamë.

Isha e lumtur që isha e vetme derisa një koleg më prezantoi vëllain e tij dhe tërheqja ishte e menjëhershme. Ai është 42 vjeç dhe I mrekullueshëm. Ne kemi qenë së bashku për pesë muaj dhe unë dëshiroj shumë që me të arrij orgazëm, por nuk e di se si.

Përgjigja:

Për shumicën e grave, vetëm marrëdhënia nuk do çojë në orgazëm. Stimulimi i duhur është I nevojshëm për të arritur kulimin. Vitet e falsifikimit me ishin tuaj nuk ju kanë ndihmuar.

Eksperimentoni vet për të kuptuar se ku është efekti juaj. Pastaj tregoni partnerit tuaj se si mund ta bëni atë./Indeksonline/