11:33 / E Hënë, 11 Nëntor 2019

Pasi birësojnë trenjakë, çifti merr lajme të mëdha nga doktori

Për çifte që kanë vështirësi për të pasur fëmijë, jeta mund të jetë shumë e vështirë. Përveç që ndiehen keq, ata përballen me kosto të mëdha për trajtime të fertilitetit si IVF. Sarahu dhe Andy Justice, nga Tulsa, Oklahoma, ishte një çift i tillë që dëshironin fëmijë në jetën e tyre, por menduan se ata kurrë nuk mund ta përjetonin atë.

Atyre u ishin thënë se IVF ishte opsioni i tyre i vetëm, por ai mund të kushtonte më shumë se $ 50,000 dhe nuk ishte i sigurt a funksionon. Ata vendosën të birësonin, por doli të ishte një proces i gjatë dhe i vështirë.

Më në fund në vitin 2014, ata u shoqëruan nga një nënë e cila nuk kishte vetëm një, por tri foshnja! Joel, Hannah, dhe Elizabeth, lindën parakohe, rreth dy muaj para datës së caktuar dhe filluan jetën e tyre në njësinë e kujdesit intensiv neonatal, transmeton Indeksonline.

Kur çiftit iu tha që ata duhet të birësonin të tre, jo vetëm një, ata pranuan menjëherë.

Kur Sara shkoi në takim te gjinekologu, menjëherë pas adaptimit së tresheve, mjeku kishte disa lajme mahnitëse për të. Kundër të gjitha mosmarrëveshjeve dhe pa ndonjë trajtim të pjellorisë, ajo kishte mbetur shtatzënë. Jo vetëm kaq, por kur ajo mori sonografinë e saj të parë, ishte e qartë se kishte dy foshnje!

Çdogjë kaloi në mendjen e çiftit kur kuptuan se ata po kalonin nga zero në pesë fëmijë në vetëm një vit? Bashkëshorti Andi i tha Tulsa World , se ishin shumë të lumtur.

Tetë muaj më vonë, binjakët Abigail dhe Andreë lindën. Fatmirësisht, Andi dhe Sara nuk duhej të kujdeseshin vetëm për ta, pasi miqtë dhe familja e tyre e ndihmuan me ushqime dhe pelena.

Historia e tyre u përhap shumë, dhe ata u shfaqën edhe në shfaqjen TODAY në vitin 2014, ku ata dhanë një pasqyrë të jetës së tyre të përditshme./Indeksonline/

Mos i humb