75 Mall Live Search
11:22 / E Mërkurë, 12 Qershor 2024 / L K

Për Festën e Bajramit, ZBRITJE deri n’KUPË t’QIELLIT!

PO PO… vetëm nga gjiganti i marketeve Viva Fresh Store, gjatë këtyre ditëve e deri për Bajram, i gjeni ZBRITJET deeeri n’KUPË t’QIELLIT!

Tashmë i keni përpara ofertat dhe zbritjet më të LIRA në VEND, duke përfshirë një gamë të gjerë të produkteve të nevojshme për çdo familje, për çdo SHTËPI! Këto oferta përfshijnë produkte ushqimore, veshmbathje, artikuj higjienikë dhe shtëpiak, enë gatimi dhe shërbimi, mjete të pastrimit dhe kopshtit, dhe shumë e shumë artikuj të tjerë…

Eeeee çka është më e mira… të gjitha këto produkte mund t’i porositni edhe në VIVA FRESH ONLINE!

* Fletushka e Kurban Bajramit

* Reklama pemë dhe perime dhe fresh

* Reklama bazike dhe hixhienë

* Reklama me ëmbëlsira dhe pije

* Reklama home dhe fashion

* Reklama e lojalitetit

* Reklama për fëmijët

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Viva Fresh Store

…e Familjes!