20:38 / E Diele, 26 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Për një stomak të shtrënguar

Ngrini pesha më të rënda

Peshat nuk janë vetëm për biceps! Sikur edhe secili muskul tjetër, edhe ata të stomakut kanë nevojë të sfidohen, për t’u forcuar.

Nëse nuk ndjeni se po ngrini diçka lart dhe nuk po i vëreni rezultatet, kjo do të thotë se jeni të gatshëm për pesha më të rënda.

Kujdes kokën

Njëra ndër gabimet më të mëdha që bëjnë njerëzit gjatë ushtrimit të stomakut është lëshimi/poshtë i kokës. Kjo e ngarkon qafen dhe e largon fokusin tuaj nga ushtrimet për stomak.

Secilën herë kur të bëni ushtrime në dysheme, paramendoni se grejpfruti u është bllokuar midis mjekrës dhe gjoksit.