19:08 / E Enjte, 20 Qershor 2019

Për shkak të shiut dhe breshrit ndalet qarkullimi në autostradë

Automjetet që ishin duke qarkulluar në autostradën Prishtinë – Prizren, janë detyruar të ndalën në rrugë.

Kjo ishte ndalesë e detyrueshme, për shkak të shiut të madh që po binte dhe breshrit në rajonin e Komunës së Malishevës.

Siç transmeton KosovaPress, ato pak automjete që vazhdonin qarkullimin, detyroheshin që të ulnin shpejtësinë.