11:57 / E Mërkurë, 26 Shkurt 2020

Gjatë 3 ditëve, 180 raste në Repartin e Radiologjisë, në Mitrovicë

Në Spitalin e përgjithshëm “Dr.Sami Haxhibeqiri” Mitrovicë gjatë 3 ditëve të fundit kanë kërkuar ndihmë mjekësore 188 pacientë.

Sipas njoftimit të bërë në faqen zyrtare të këtij institucioni thuhet se:

Sipas raportit të punës, janë kryer 98 radiografi(RTG),65 echo abdominale dhe 25 tomografi të kompjuterizuara (CT)./Indeksonline