17:18 / E Diele, 08 Prill 2018

Përdorimi i hapave kundër dhimbjeve të menstruacioneve, mund të jenë të dëmshme

Një herë në muaj shumica e grave vuajnë nga dhimbjet mensturale.

Intensiteti ndryshon- për një në pesë, që do të thotë se mund të jenë po aq të dhimbshme sa një atak në zemër.

Rrjedhimisht, shumica e grave përdorin disa doza kundër dhimbjes, ndonjëherë deri në shtatë ditë çdo muaj, me qëllim që të largojnë dhimbjet dhe të vazhdojnë të punojnë normalisht.

Gastroenterologisti Sahil Khanna paralajmëron se përdorimi i kësaj pilule në mënyrë të rregullt çdo muaj mund të krijojë disa probleme tjera shëndetësore të pakëndshme, duke përfshirë ulcerën e stomakut, aciditeti dhe problemet e tretjes./Indeksonline/