19:37 / E Hënë, 13 Korrik 2020

Përfundon intervistimi i Thaçit, për të vazhduar dhe nesër

Ka përfunduar intervisitmi i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, para gjykatës Speciale.

Intervistimi i Thaçit ka zgjatur plotë gjashtë orë e 15 minuta.

Thaçi është pyetur nga gazetarët rreth deklarimeve që ka dhënë.

Ka qenë i shkurtër në përgjigjen e tij.

“I jam përgjigjur pyetjeve që u kanë interesuar prokurorëve” ka thënë shkurt Thaçi para gazetarëve.

Mos i humb