09:50 / E Mërkurë, 13 Shtator 2023 / MSH

Përjeto Egjiptin me Fibulën

Egjipti magjik: Ofertë e paharrueshme!

Vetëm me FIBULA  në PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA RESORT NEVERLAND HURGHADA – Hurghada All Inclusive, 824€ | 7 ditë – 6 netë 

Fluturime çarter Shkup – Hurghada me Air Cairo  

Pako ofertash në 6, 9, 10 dhe 13 netë, 

Taksat e aeroportit tё pёrfshira nё çmim,

Transferi i pёrfshirё nё çmim (Aeroport-Hotel-Aeroport) 
 Zgjedhe ofertën tuaj, dhe knaquni

SIGURI DHE KUALITET 100% Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert! 

https://www.fibula-ks.com 

Ju mirëpresim në zyret tona në: 038/045/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula