08:47 / E Mërkurë, 24 Prill 2019

Pesë faza të dashurisë që i kalojnë çiftet

Ekspertet besojnë se të gjitha marrëdhëniet në çift kalojnë në disa faza të veçanta dhe njëra prej tyre është mjaftë kritike.

Më poshtë gjeni  pesë fazat të cilat çiftet i kalojnë, dhe vetëm disa prej tyre arrijnë të kalojnë fazën e tretë, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Faza 1: Dashuria e re, fillimi i ndjenjave

Faza 2: Rënia në dashuri

Faza 3: Rutina dhe zhgënjimi

Faza 4: Stabiliteti

Faza 5: Angazhimi