19:28 / E Mërkurë, 24 Janar 2024 / AR

Shenjat që tregojnë se ai ju do veç për seks

Kur është fjala për meshkujt, ata ndahen në dy kategori: ata që me të vërtetë kujdesen për ju dhe ata që dëshirojnë vetëm seks.

Kjo është me të vërtetë tronditëse, mirëpo do t’i kursenit vetes shumë telashe nëse qysh në fillim do t’i dinit qëllimet e vërteta të një mashkulli.

Këto janë disa shenja që tregojnë se ai dëshiron vetëm seks, e jo një lidhje serioze që supozohet të zgjatë tërë jetën.

Nuk shfaq interes kur është fjala për ta njohur njëri-tjetrin më mirë.

Pra, nuk i interesojnë informacionet bazike rreth jush, dhe as nuk përpiqet t’ju njeh më mirë. Kjo është shenjë shumë e qartë që ai nuk po ju “dashuron” për personalitetin e karakterin, por vetëm për linjat e…

Flirton me tjerat para syve tuaj

Këtë e gjë e bën mjaft shpesh, qoftë nëse jeni në ndonjë klub nate apo thjesht duke ecur rrugës. Edhe nga kjo shenjë duhet të keni shumë kujdes, pasi që është shenjë e qartë se lidhja nuk ka potencial afatgjatë.

Nuk të ka përmendur asnjëherë tek miqtë apo familjarët

Është dukuri mjaft e njohur se nëse një mashkull të përmend tek miqtë apo familjarët, ose të fton të takohesh me ta, ai me të vërtetë të dashuron ose shpreson për një lidhje të gjatë. Por, nëse as nuk të përmend, atëherë e dini se çfarë është duke ndodhur…

Shenja të tjera të qarta se ai ju do vetëm trupin tuaj:

Të merr në telefon në orët e vona të mbrëmjes

Të merr vetëm ditëve të javës

Nuk flet për jetën private

Takoheni vetëm kur do ai

Nuk të fton të dilni bashkë

Nuk të prezanton me miqtë

Ai mërzitet nëse ti i flet për jetën tënde

Nuk flet për një të ardhme bashkë