07:29 / E Premte, 03 Maj 2019 / indeksADMonline

Pesë gjëra që mashkulli urren pasi ka bërë dashuri

Meshkujt dhe femrat janë ndryshe, edhe kur bëhet fjalë për seksin. Ka disa gjëra të cilat femrat i bëjnë shpesh pasi kanë bërë dashuri, por që meshkujt më së paku nuk i pëlqejnë e më së shumti, i urrejnë.

Analiza e asaj që sapo ka ndodhur

Gjëja e fundit që një mashkull dëshiron pasi ka bërë dashuri, është të nisë një bisedë lidhur me performancën seksuale, ndaj femrat duhet t’i shmangin shprehje të tipit “Të pëlqeu?”, “Si ishte?” apo “Kësaj radhe zgjati shumë”.

Të parit e celularit-

Në ditët e sotme jetojnë në një shoqëri ku jemi shumë të lidhur me celularin, por kontrolli i telefonit pas aktit nuk pëlqehet aspak.

Fjetja përqafuar-

Disa veprime duhet të jenë spontane dhe jo të imponuara. Kështu që, nëse mashkulli nuk e dëshiron diçka të tillë, mos ia impononi.

Ndezja e televizorit–

Është një veprim aspak romantik dhe lë një shije të keqe, sikur ajo që sapo ndodhi nuk ka rëndësi për ju.

Vrap për në tualet–

Nëse ka diçka të cilën meshkujt nuk e durojnë dot është që të shohin partneren të vrapojë drejt tualetit, menjëherë pasi ka bërë dashuri me të.

Sigurisht është e domosdoshme, higjienike dhe e shëndetshme, por bëni mirë që për pak çaste të qëndroni të përqafuar për të shijuar momentin.