21:12 / E Hënë, 08 Prill 2019

Pesë këshillat kur dilni me dikë që ju pëlqen

Të emocionuar për takimin e parë? Mbani në mend këto këshilla për të pasur një takim më të mirë.

Takimet e para janë të vështira, ndonjëherë të këndshme por ka edhe takime të këqija.

Këshilla e parë kur dilni në takim është të jini vetvetja. A dëshironi që ai të pëlqej dikë që nuk je në të vërtetë? Dëshiron të pretendosh gjatë gjithë kohës se je dikush tjetër? Filloni të jeni vetvetja në takim.

Jeni e qartë për zgjedhjet tuaja

Ndani pikat tua, mospëlqimet dhe interesat në takimin e parë. Kjo do të ju ndihnoj të dini nëse ndani qëllimet dhe interesat e përbashkëta. Vendosni limitet dhe preferencat në takimin e parë.

Bëni kompromis

Nëse është takimi juaj i parë dhe marrëdhënia juaj e parë, nuk mund ta dini zakonin e kompromisit. Tani duhet ta dini se kompromisi është parim në çdo marrëdhënie. Nëse e kuptoni këtë nga fillimi do të ju ndihmojë të parandaloni luftërat dhe argumentet.

Mos e lodhni

Mos harroni se marrëdhënia juaj është pjesë e jetës suaj dhe jo jeta juaj. Ju nuk duhet të largoni fokusin tuaj nga qëllimet tuaja, shëndeti dhe jeta personale. Mos e këna veten shumë në marrdhëni që harron hapësirën tënde.

Mos u stresoni

Në takimet e para mund të shqetësoni se çka duhet të bëni, si të flisni, si të ecni, si të uleni? Merreni lehtë dhe mos harroni jeni vetvetja. Sa më shumë që stresoni aq më keq do të jetë. Partneri juaj mund të jetë aq nervoz sa ju. Veproni në mënyrë normale./Indeksonline/