23:09 / E Shtunë, 15 Shtator 2018 / indeksADMonline

Pesë librat më të mirë të huaj për t’i lexuar gjatë vjeshtës

Stina e vjeshtës do të na minimizoj kohën për të dalë për shkak të motit që mbretëron në këtë stinë. Përderisa qëndroni në shtëpi mund të lexoni ndonjë libër për të pasuruar trurin dhe për të kaluar kohën.

Indeksonline ju prezanton pesë librat më të mirë që duhet t’i lexoni gjatë stinës së vjeshtës.

1. ‘Fashion Climbing’ nga Bill Cunningham

Historia e Bill Cunningham, ku tregon rrugëtimin e tij nga koha kur ishte i ri dhe ishte pasionant për modën deri tek koha kur u bë fotograf në New York Times.

2.”The Golden State” nga Lydia Kiesling

Historia e një nëne që merr fëmijët e saj dhe del në rrugë pa ndonjë destinacion të caktuar.

3.”She Would Be King” nga Wayetu Moore

Kjo novelë kombinon realizimin magjik dhe historinë e ilustrimit të shtigjeve të tre njerëzve të jashtëzakonshëm me fuqi për të mashtruar vdekjen.

4.”The Real Lolita” nga Sarah Weinman

Ky libër krimi tregon ngjarje të tmerrshme nga jeta reale e Sally Horner, një 11 vjeçare e rrëmbyer.

5.”Heartland” nga Sarah Smarsh

Të jesh e varfër në shtetin më të pasur të botës. Sarah eksploron impaktin e varfërisë në familjen e saj. /Indeksonline/

Temat: