16:38 / E Premte, 23 Korrik 2021 / Ç.Q

Petrol Company shpërblen klientët e saj për Kampionat Europian UEFA EURO 2020

Gjatë kampionatit Europian UEFA EURO 2020, Petrol Company ka zhvilluar aktivitete të ndryshme për të gjitha ndeshjet e kampionatit përmes rrjeteve sociale te saj Facebook dhe Instagram, ku ka dhuruar shpërblime të shumta gjatë gjithë kohës, duke dhënë si shpërblim :  Pushime në Stamboll, Pushime në Shqipëri, Derivate Falas, si dhe Ushqim falas në restaurantin e saj Be Happy.

Më poshtë mund të ndiqni videon me disa nga fituesit e finales UEFA EURO 2020 – ITALI vs ANGLI (1-1)  të cilët kanë qëlluar rezultatin në rrjetet sociale #Facebook & #Instagram

 • Fituesit e finales UEFA Euro 2020 – ITALI vs ANGLI (1-1) – në Facebook
 • Bekrije Beki Zeqiri – Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona
 • Rizah Gervalla – Pushim 3 ditë në Shqipëri për dy persona
 • Fis Nik – Pushim me mengjes në Venus Hotel për dy persona
 • Fituesit e finales UEFA Euro 2020 – ITALI vs ANGLI (1-1) në Instagram
  1. @flornesa_hairstyle – Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona
  2. @burbuqeshasha – Pushim 3 ditë në Shqipëri për dy persona
  3. @andigubetini – Pushim me mëngjes në Venus Hotel për dy persona

Fituesit janë përzgjedhur sipas kohës që kanë qëlluar rezultatin.