13:14 / E Premte, 20 Mars 2020

Petrol Company tani edhe në Skënderaj, me çmime më të lira në vend

Petrol Company vazhdon me shtirirjen e saje, tashmë edhe më afër qytetarëve të Skënderajt, duke hapur pikën më të re në qytetin e tyre, sot me 20 Mars.

Vet drejtori i kompanisë z. Shkelzen Jusaj ishte i pranishëm në momentin e shitjës së parë të derivative në këtë pikë. Me këtë rast si shenjë solidarizimi me situatën aktuale z. Jusaj ka ulur çmimet në 0.88 cent për litër. Ky çmim vlenë për të gjitha llojet e automjetëve pa dallim.

Petrol Company tashmë njihet për humanizmin dhe gadishmërinë e saje për ti dalë në ndihmë klientëve të vet, qytetarëve tanë, përmes formave të ndryshme, per të cilën duhet përgëzuar.

Petrol Company është falenderuese për mikepritjen e ngrohtë të cilëve u bënë Drenicakët, duke ju premtuar që do të jetë sa më pranë tyre me cilësi, shërbim profesional dhe oferta të pa numërta.

Pikën më të re të Petrol Company, tashmë mund ta gjeni në në Skënderaj, rruga “Azem Bejta, Lagjia nr. 3.