14:17 / E Shtunë, 17 Korrik 2021 / Ç.Q

Petrol Company tani edhe në Viti, pronari Shkelzen Jusaj furnizon me derivate personalisht klientin e parë

Petrol Company tani afër qytetarëve të Vitisë duke hapur pikën më të re të saje me çmime më të lira në Viti, duke garantuar kualitet të lartë si dhe duke ofruar shumë zbritje dhe shpërblime deri në Jack Pot “Banesë”.

Z.Shkelzen Jusaj pronar i Petrol Company ishte i pranishëm në hapje si dhe personalisht furnizojë me derivate klientin e parë të kësaj pike.

Shumë qytetarë të Vitisë u gëzuan këtijë lajmi pasi që sipas tyre ishte shumë e nevojshme që Petrol Company të jetë afer tyre dhe të sjellë derivate cilësore dhe çmime të lira.

Të gjithë ata që dëshirojnë të furnizohen në pikën më të re të Petrol Company në qytetin e Vitisë, mund ta gjeni në rrugen e Preshevës.