17:27 / E Enjte, 05 Shtator 2019

Petrol Company vazhdon me zgjerimin e brendit të restauranteve “Be Happy”, sot hap në një pikë tjetër të saj

Restaoranti i ri që karakterizohet me një ambient komod e relaksues dhe me ushqim të freskët e të shijshëm, është pjesë dhe brend i krijuar nga Petrol Company”.

Hapja e restorantit u bë në prani të klientëve, miqve dhe bashkëpunëtorëve të kompanisë.

Deri më tani Petrol Company restaursntin “Be Happy” në pikat e saj në Fushë Kosovë, Qyshk, Pejë, Gjakovë , Çagllavicë si dhe sot në Preoc.

“Be Happy” pritet që së shpejti të hap pikën e saj edhe brenda qytetit në Prishtinë, si restorant ekskluziv me parking dhe ambient të kompletuar. Po ashtu, në proces të hapjes është edhe një pikë në lagjen Arbëria

“Be Happy” njihet tashmë me një ushqim kualitativ dhe me një mëny unike me specialitete të ndryshme, ku të gjitha ushqimet janë natyrale.

Pika e re e restaorantit “Be Happy” e hapur sot, gjendet në rrugën Prishtinë-Ferizaj në piken e Petrol Company.