07:28 / E Martë, 14 Janar 2020

Pjekuria e partnerit tuaj ‘e bën marrëdhënien tuaj më të fortë

Një studim i ri ka treguar që pjekja rregullisht e partnerit tuaj mund të tregojë se keni një marrëdhënie të shëndetshme.

Hulumtimi, i realizuar nga Universiteti Shtetëror Appalachian, Karolina e Veriut, zbuloi se çiftet që “pjekin njëri-tjetrin çdo ditë” kanë mundësi që të shijojnë një romancë të gjatë dhe të lumtur.

Kështu që, nëse nuk mund të ndihmoni por të argëtoheni me njëri-tjetrin, hutoni me pak emra të përkëdhelur dhe shijoni një ndeshje sarkastike të ngadaltë, mund të jetë ajo që e mban marrëdhënien tuaj të fortë.

Kini kujdes që të mos e tejkaloni linjën, pasi shqetësimi serioz i partnerit tuaj nuk është aktivizuar.

Laurel House, një pallto e njohur e famshme dhe mikpritëse e podcast-it, thotë që për një çift të jenë në përputhje personalitetin e tyre dhe sensin e humorit duhet të rreshtohen për të siguruar që kur jeni duke e marrë Mickey-in nga njëri-tjetri askush nuk bën “shkelje”, ndjehet lëndohet ose bëhet mbrojtës, shkruan dailymail.uk, transmeton IndeksOnline.

Ai gjithashtu thotë se nuk duhet të lejoni që zhgënjimet aktuale ose ndjenjat negative, të tilla si pakënaqësia për lavanderitë ose çështjet e parave, të bëjnë rrugën e tyre në shaka.

Mos i humb