15:54 / E Mërkurë, 21 Shkurt 2024 / LB

Planifikoni të investoni në biznesin tuaj këtë vit? Gjeni zgjidhjen e duhur në KEP

KEP ofron zgjidhjen ideale për ju! Duke e ditur rëndësinë e zhvillimit të biznesit, kemi krijuar kushte të favorshme, ku brenda 24 orëve ju mund të merrni kredi biznesi deri në 25,000 EUR me norma të favorshme të interesit, 0 % shpenzime administrative dhe me afat kthimi deri në 60 muaj.

Poashtu, një avantazhi tjetër i kredisë së biznesit është aprovimi pa hipotekë për vlerat e kredisë deri në 15,000 EUR.

Ju mund të renovoni objektin, të bëni blerjen e pajisjeve apo teknologjisë së re, të rrisni kapitalin e punës, të investoni në infrastrukturë, apo çfarëdo investimi tjetër të nevojshëm për biznesin tuaj, duke ndjekur një procedurë fare të thjeshtë të aplikimit online përmes këtij linku https://keptrust.org/forma-e-aplikimit/?kredia=business-loan, ose  duke vizituar degën më të afërt të KEP.

Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm t’ju përgjigjet në çdo pyetje edhe përmes telefonit 038 722 733 ose atij pa pagesë 080000008

KEP për kredi!

(Artikull i sponzorizuar)