16:00 / E Martë, 07 Shkurt 2023 / AR

“Po bën magji!”/ Luizi komenton qirinjtë që ka ndezur në oborr Deamishel

Luizi mendon se DeaMishel i ka bërë magji, pasi gjeti një qiri dhe disa bizhuteri në një vazo në oborr. Sipas tij, ky veprim është bërë nga Dea, për ta eliminuar atë nga loja.

Ndonëse Valbona, Armaldo dhe Kiara i thanë Luizit që mendimi i tij është i gabuar, ai u betua që ashtu ka ndodhur.

Ai u shpreh se tani iu mbush mendja plotësisht që grupi i Oltës i ka bërë magji. Ndërsa Armaldo u shpreh se ata dan të marrin vëmëndje dhe se si mënyrë kanë gjetur këtë.

Kiara u shpreh se ajo nuk është magji, por një lloj “rituali”, i cili thith energjitë negative ose pozitive të një personi.