16:21 / E Mërkurë, 18 Mars 2020

“Porosit nga shtëpia, qëndro brenda”, për ju kujdeset Extreme Pizza

Piceria më e madhe në vend, Extreme Pizza njofton të gjithë klientët e saj se sërish është në dispozicionin e tyre.

Shërbimi “Free delivery” është i gatshëm për t’ua sjell ushqimin e shpejtë në ambientin ku ndodheni.

“Porosit nga shtëpia, qëndro brenda”, është motoja e Extreme Pizza, në këtë kohë kur vendi po përballet me virusin korona.

Të gjithë ju që dëshironi ushqime nga Extreme Pizza, mund të telefononi në: +383 45 333 300, FREE DELIVERY.

Që nga viti 2010, Extreme Pizza i’u ofron ushqimet më të shijshme dhe të shpejta në vend të cilat i ka në menynë e saj./IndeksOnline/

Mos i humb