09:05 / E Premte, 29 Maj 2020

Posta e Kosovës shpall konkurs për dy pozita

Posta e Kosovës Sh.A. shpall konkurs për dy pozita:

1. Kryeshef/e Ekzekutiv/e i/e NQP “Posta e Kosovës” Sh.A.
2. Zyrtar/e Kryesor/e i/ e Financave dhe Thesarit, NQP “Posta e Kosovës” Sh.A.

Më poshtë mund të gjeni linkun e konkursit dhe aplikacionit:

Mos i humb