18:37 / E Enjte, 23 Mars 2023 / L K

Pranverë në Dubrovnik me Fibula Travel Agency

#Superofertë Pranverë në Dubrovnik, 3 Ditë 119€, Nisja më 8, 21, 29 Prill

Vizitohet: Dubrovnik.

Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Dubrovnik.

– Vajtje – Ardhje me Autobus.

– Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

https://www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula