07:09 / E Premte, 22 Qershor 2018

Prezantohet raporti i “Javës Kundër Korrupsionit”

Koalicioni i OJQ-ve “Java Kundër Korrupsionit 2017”, sot organizon konferencë, për të shpalosur ndikimet e raportimeve të rasteve në kuadër të “Javës Kundër Korrupsionit”.

Në këtë konferencë përfaqësuesit e koalicionit të OJQ-ve të “Javës Kundër Korrupsionit 2017” do të publikojnë përmbledhjen për raportimet dhe ndikimin e OJQ-ve të koalicionit “Java Kundër Korrupsionit 2017.

Pjesë e konferencës së përbashkët do të jetë edhe ambasadori amerikan, Greg Delawie, i cili do të mbajë fjalë rasti në lidhje me aktivitetet e javës dhe ndikimin e tyre në luftimin e korrupsionit.