07:19 / E Mërkurë, 13 Mars 2019

Prezantohen të gjeturat e raportit për hidrocentralet në Kosovë

Balkan Green Foundation (BGF) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) mbajnë konferencë për medie për të prezantuar të gjeturat nga raporti “Hidrocentralet në Kosovë – Problemet dhe Potenciali i tyre real.” 

Konferenca mbahet nga ora 11:00./Indeksonline/